Az oldalon technikai okok miatt a rendelési lehetőség szünetel, kérjük látogasson vissza később!

Kosár

Az Ön kosara üres.
Webáruházunk eladó, részletekért keresse ügyfélszolgálatunkat.

Szállítási tudnivalók

A csomag értékét – amennyiben nem bankkártyás, vagy előre utalásosl fizetést választott -, a csomag szállítójának kell a kiszállításkor készpénzben / bankkártyával kifizetni!

A csomagot a GLS Hungary-val szállíttatjuk ki Önnek. A csomag értékét utánvéttel, a csomag átvételekor a GLS Hungarymunkatársának kell kifizetnie.

További szállítási tudnivalók:

A GLS Hungary egymás után két nap megpróbálja kézbesíteni a csomagot. Ha Ön még második alkalommal sem tartózkodik a szállítási címen, és nem veszi át csomagját, a GLS Hungary munkatársa  értesítést hagy,melyik GLS csomagponton tudja a megrendelt terméket / termékeket átvenni.

A GLS csomagpontra kért csomagokra a GLS Hungary sms értesítést küld, hogy a megrendelt termék / termékek az Ön által megjelölt helyen átvehető!

A szállítás költsége függ a rendelés végösszegétől:

Házhoz kézbesített GLS csomagként:1299,- Ft

GLS csomagpontra kért csomagként:1099,-Ft

Külföldi szállítás:

A szállítási díj a rendelés leadását követően kerül kiküldésre, tájékoztató e-mailben, mivel a szállítási díj megállapítása országonként eltérő.
Nemzetközi szállítást a következő országokba lehet kérni: Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország,
Szállítási díjak: 2 kg-ig: 5799,-Ft 3kg-ig:6200,-Ft

Németország:

Szállítási díjak: 2 kg-ig: 6900,-Ft 3kg-ig:8100,-Ft
A szállítás minden esetben GLS futárszolgálattal történik és előre utalás esetén lehet igénybe venni. Külföldre nem lehet utánvétellel csomagot rendelni.

Ingyenes szállítás:

A termékek házhoz szállítása 17 999,- Ft felett díjmentes!

A 17 999,- Ft alatti vásárlások esetén postaköltséget kell fizetni ami 1299,-Ft!

12 000,-Ft feletti vásárlás esetén díjmentes a szállítás, amennyiben a megrendelt terméket / termékeket  házhoz kézbesítéssel veszi át és banki átutalással vagy bankkártyával előre kifizeti a megrendelt terméket.

A fent megszabott szállítási díjak csak Magyarország területére érvényesek. Amennyiben csomagját külföldre rendeli, a csomagolási- és postaköltségről kérjük, egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal, a 06-70-949-03-04-es telefonszámon vagy az info@otthonrolvasarolok.hu e-mail címen.

 

Érvényes 2022.01.04-től visszavonásig