1 000 Ft kedvezmény
(9 999 Ft feletti rendelés esetén)
Hétvégi akció

Szállítási tudnivalók

A csomag értékét – amennyiben nem bankkártyás, vagy előre utalásosl fizetést választott -, a csomag szállítójának kell a kiszállításkor készpénzben / bankkártyával kifizetni!

A csomagot a GLS Hungary-val szállíttatjuk ki Önnek. A csomag értékét utánvéttel, a csomag átvételekor a GLS Hungarymunkatársának kell kifizetnie.

További szállítási tudnivalók:

A GLS Hungary egymás után két nap megpróbálja kézbesíteni a csomagot. Ha Ön még második alkalommal sem tartózkodik a szállítási címen, és nem veszi át csomagját, a GLS Hungary munkatársa  értesítést hagy,melyik GLS csomagponton tudja a megrendelt terméket / termékeket átvenni.

A GLS csomagpontra kért csomagokra a GLS Hungary sms értesítést küld, hogy a megrendelt termék / termékek az Ön által megjelölt helyen átvehető!

A szállítás költsége függ a rendelés végösszegétől:

Házhoz kézbesített GLS csomagként:1199,- Ft

GLS csomagpontra kért csomagként:1099,-Ft

FOXPOST CSOMAGAUTOMATA:

Választása szerint a csomagot kérheti FOXPOST csomag automatába. A rendelt termék végösszegét az Ön által választott csomag automatába küldjük. A megrendelt termék / termékek végösszegét kifizetheti az utomatánál átvételkor bankkártyával, előre utalással bankszámlaszámunkra vagy webáruháziunkban bankkártyával is!

A csomagok szállítási díja:

Utánvétel (automatánál történő fizetés, csak bankkártyával lehetséges): 1099,-Ft

Banki utalás előre, bankkártyás fizetés az oldalon : 999,-Ft (ebben az esetben az automatánál már nem kell fizetni semmit)

Külföldi szállítás:

A szállítási díj a rendelés leadását követően kerül kiküldésre, tájékoztató e-mailben, mivel a szállítási díj megállapítása országonként eltérő.
Nemzetközi szállítást a következő országokba lehet kérni: Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország,
Szállítási díjak: 2 kg-ig: 5499,-Ft 3kg-ig:5900,-Ft

Németország:

Szállítási díjak: 2 kg-ig: 6700,-Ft 3kg-ig:7800,-Ft
A szállítás minden esetben GLS futárszolgálattal történik és előre utalás esetén lehet igénybe venni. Külföldre nem lehet utánvétellel csomagot rendelni.

Ingyenes szállítás:

A termékek házhoz szállítása 14 999,- Ft felett díjmentes!

A 14 999,- Ft alatti vásárlások esetén postaköltséget kell fizetni ami 1199,-Ft!

9000,-Ft feletti vásárlás esetén díjmentes a szállítás, amennyiben a megrendelt terméket / termékeket FOXPOST automatában vagy házhoz kézbesítéssel veszi át és banki átutalással vagy bankkártyával előre kifizeti a megrendelt terméket.

12 000.-Ft feletti vásárlás esetén díjmentes a szállítás, amennyiben a megrendelt terméket / termékeket FOXPOST automatában veszi át és az utánvétes fizetési módot választja.

A fent megszabott szállítási díjak csak Magyarország területére érvényesek. Amennyiben csomagját külföldre rendeli, a csomagolási- és postaköltségről kérjük, egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal, a 06-70-949-03-04-es telefonszámon vagy az info@otthonrolvasarolok.hu e-mail címen.