Szállítási tudnivalók

A csomag értékét – amennyiben nem bankkártyás, vagy előre utalásosl fizetést választott -, a csomag szállítójának kell a kiszállításkor készpénzben kifizetni!

A csomagot a Magyar Posta Zrt.-vel szállíttatjuk ki Önnek. A csomag értékét utánvéttel, a csomag átvételekor a Magyar Posta Zrt.munkatársának kell kifizetnie.

További szállítási tudnivalók:

A Magyar Posta Zrt. egymás után két nap megpróbálja kézbesíteni a csomagot. Ha Ön még második alkalommal sem tartózkodik a szállítási címen, és nem veszi át csomagját, a postás értesítést hagy, aminek felmutatásával még 10 napig átveheti csomagját a megjelölt postán.

A postán maradóra / posta pontra kért csomagokra a posta sms értesítést küld, hogy a megrendelt termék / termékek az Ön által megjelölt helyen átvehető!

A szállítás költsége függ a rendelés végösszegétől:

Házhoz kézbesített Posta csomagként:1299,- Ft

Postán maradó, posta pontra kért csomagként:1199,-Ft

FOXPOST CSOMAGAUTOMATA:

Választása szerint a csomagot kérheti FOXPOST csomag automatába. A rendelt termék végösszegét az Ön által választott csomag automatába küldjük. A megrendelt termék / termékek végösszegét kifizetheti az utomatánál átvételkor bankkártyával, előre utalással bankszámlaszámunkra vagy webáruháziunkban bankkártyával is!

A csomagos szállítási díja:

Utánvétel (automatánál történő fizetés, csak bankkártyával lehetséges): 1099,-Ft

Banki utalás előre, bankkártyás fizetés az oldalon : 899,-Ft (ebben az esetben az automatánál már nem kell fizetni semmit)

Ingyenes szállítás:

A termékek házhoz szállítása 14 999,- Ft felett díjmentes!

A 14 999,- Ft alatti vásárlások esetén postaköltséget kell fizetni ami 1299,-Ft!

9000,-Ft feletti vásárlás esetén díjmentes a szállítás, amennyiben a megrendelt terméket / termékeket FOXPOST automatában veszi át és banki átutalásal vagy bankkártyával előre kifizeti a megrendelt terméket.

12 000.-Ft feletti vásárlás esetén díjmentes a szállítás, amennyiben a megrendelt terméket / termékeket FOXPOST automatában veszi át és az utánvétes fizetési módot választja.

A fent megszabott szállítási díjak csak Magyarország területére érvényesek. Amennyiben csomagját külföldre rendeli, a csomagolási- és postaköltségről kérjük, egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal, a 06-70-949-03-04-es telefonszámon vagy az info@otthonrolvasarolok.hu e-mail címen.