Vitaking nyereményjáték

Őszi nyereményeső Vitaking nyereményjáték!

  • Vásárolj a nyereményjáték ideje alatt Vitaking® terméket a www.otthonrolvasarolok.hu webáruházban!

  • Minden vásárolt Vitaking® termék mellé a csomagban küldünk 1 db sorsjegyet! (A sorsjegyek darabszáma a vásárolt Vitaking® termék darabszámával megegyező lesz!) Valamint őrizd meg a vásárlás során kapott blokkot vagy számlát!

  • Kapard le a sorsjegyed, és ha három azonos szimbólumot találsz a letakart felület alatt, akkor nyertél egy doboz 30 szemes Vitaking C-vitamint. Nyereményed kipostázzuk egy előre egyeztetett időpontban. Mivel a sorsjegyek egyedi kóddal rendelkeznek, a nyereményed csak abban a boltban veheted át, ahol a sorsjegyet kaptad.

  • A további értékes nyereményeinkért regisztrálj a www.nyeremenyeso.vitaking.hu oldalon, a sorjegyen található egyedi kóddal! A napi, a heti és a fődíj nyeremények sorsolásairól folyamatos információt találhatsz ezen az oldalon, valamint a játék hírlevél sorozatában.

  • Amennyiben olyan kérdése merülne fel, amelyre nem kaptál választ a Játék leírása és a Játékszabályzat áttanulmányozása után sem, akkor keress minket a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségek valamelyikén, ahol szívesen válaszolunk a nyereményjátékkal kapcsolatos kérdéseire.

A promóciós időszak:2021. szeptember 27-től - 2021. december 12-ig. tart